Baesjes dierenverzorging aan huis en kattenoppasservice

  • Heeft u een huisdier (kat) die zich het prettigst voelt in zijn of haar eigen omgeving?
  • Heeft uw huisdier speciale zorg nodig zoals medicijnen of injecties?
  • Kan uw huisdier niet gemakkelijk verplaatst worden zoals een volière, aquarium of kippen?
  • Heeft u niemand die tijdens uw afwezigheid voor uw huisdieren wilt zorgen?

Voor al deze gevallen bieden wij dierenverzorging aan huis en kattenoppasservice. Daarnaast is het ook voor u nog eens een veilig gevoel dat uw woning dagelijks wordt bezocht waarbij meteen de post uit de brievenbus wordt gehaald en een oogje in het zeil wordt gehouden. Baesjes dierenverzorging en hondenuitlaatservice heeft een ruime ervaring in het verzorgen van huisdieren aan huis. Sinds onze oprichting in 2008 hebben wij inmiddels veel tevreden en vaste klanten waar wij meerdere malen per jaar voor hun huisdier mogen zorgen! Kortom het begin van een fijne vakantie of weekendje weg voor u en uw huisdier!

Werkwijze

Uw huisdieren worden door ons dagelijks bezocht en voorzien van vers eten, drinken en krijgen eventueel een schoon verblijf (kattebak). Ook aan de nodige aandacht zal het niet ontbreken en uiteraard houden wij ook de gezondheid van uw huisdier in de gaten. Een bezoek bedraagt afhankelijk van de werkzaamheden en karakter van uw huisdier in totaal maximaal 30 minuten. Bij opdrachten van minimaal 5 aan eengesloten dagen is eenmalig stofzuigen van de omgeving van uw huisdier inbegrepen. De post wordt gratis voor u uit de brievenbus gehaald. Als u gebruik maakt van onze dierenverzorging aan huis, kunt u ook gebruik maken van extra diensten zoals afvalbak buiten zetten, planten water geven of kleine boodschappen doen (brood, melk, beleg maximaal 10 stuks) voor als u weer thuis komt. Deze extra diensten worden altijd van te voren afgesproken.

Indien u gebruik wilt maken van onze dierenverzorging aan huis of kattenoppasservice neem dan contact met ons via het contactformulier. Wij nemen contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak!