De snoetjes en de snuitjes achter Baesjes Dierenverzorging en Hondenuitlaatservice

Mijn naam is Merel Joosen, 42 jaar en samenwonend met mijn 4 grote liefdes Bruno, Boris, Bink en Dewi. Al sinds mijn kindertijd heb ik een passie en voorliefde voor alle dieren en de natuur. Daarbij ben ik ook een mensen-mens. Met interesse in de mens en alles wat hen bezighoudt. Door goed te luisteren en met een open blik naar dingen te kijken ontstaan de mooiste ideëen die er voor zorgen dat zowel mens als dier een fijner leven kunnen leiden. Ik zorg graag voor mens en dier! Door mijn interesses en passies te combineren met de wens om "voor mijzelf te beginnen" is mijn bedrijf ontstaan. Sinds 2008 ben ik de trotse eigenaresse van Baesjes Dierenverzorging en Hondenuitlaatservice! Naast de nodige kennis, opgedaan tijdens opleidingen en cursussen op het gebied van dierenverzorging, beschik ik over een ruime praktijkervaring, zodat uw geliefde huisdier bij ons in vertrouwde handen is!  

In de jaren hiervoor heb ik veel ervaring opgedaan als juridisch-secretaresse & faillissementsmedewerkster op een aantal grote internationale advocatenkantoren en als directie-secretaresse voor de CEO van een groot assurantie- en makelaarskantoor in Breda. Deze uitgebreide werkervaring heeft een solide basis gevormd voor mijn carrière als zelfstandig onderneemster. Nog altijd dankbaar ben ik de mensen, die mij stimuleerden mijn allergrootste wens waar te maken en mijn dromen na te jagen. En niet te vergeten, het vertrouwen dat zij mij gaven om Baesjes tot een succes te maken!

Dankbaar ben ik ook mijn eigen roedel en trouwe maatjes, Bruno, Dewi, Bink en Boris! Met jullie in mijn leven voel ik mij het rijkste vrouwtje van de hele wereld! Bedankt voor jullie gezelschap, steun, troost, geduld en vooral dat jullie mijn liefde en aandacht met alle andere hondjes van Baesjes willen delen. Ik hou onbeschrijfelijk veel van jullie en hoop nog heel veel jaren van en met jullie te kunnen genieten!

Baesjes Dierenverzorging en Hondenuitlaatservice voor Breda

Wij zijn Bruno, Dewi, Bink en Boris, 3 labradors en een dwerg-pincher!

Samen met het vrouwtje runnen wij de hondenuitlaatservice bij Baesjes. De meest fantastische hondenbaan die wij ons maar kunnen wensen. Dagelijks rennen, spelen, ravotten en graven wij kuilen met onze hondenvriendjes in de bossen van Breda. Hoe cool is dat? Het is ook hard werken! Wij wandelen door weer en wind, trotseren iedere modderplas om samen met het vrouwtje alle hondjes bij elkaar te houden en weer veilig thuis te brengen. Wij doen er alles aan om onze hondenvriendjes een leuk uitje te bezorgen!

Dierenverzorging Baesjes is sinds de start in 2008 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Onze hondenuitlaatservice is de grootste in de regio Breda. Dat is niet zomaar. Door de groei van Baesjes hebben wij een team van medewerkers die naast veel enthousiasme en passie voor dieren ook over de benodigde vakkennis en een ruime werk- en levenservaring beschikt om te zorgen dat jouw geliefde huisdier de beste verzorging en vooral veel aandacht en liefde krijgt!

De blije snuitjes van de dieren, maken dat wij iedere dag met heel veel plezier voor de dieren en hun baasjes klaarstaan!

 

Baesjes is donateur van de Stichting Hulphond